SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik elsker Australien

Australien har en helt særlig plads i hjerterne hos kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der altid nyder at besøge landet downunder.
I år 2000 var kronprins Frederik i Australien for at følge sommerens Olympiske Lege i Sydney. Her oplevede han mere end den ultimative kamp for guldmedaljerne.
 
Han oplevede også den ultimative kærlighed, da han stødte på Mary Donaldson. De blev forelskede i hinanden, og i 2004 blev de gift. 

Kærlighed til Marys fødeland
Både før og efter brylluppet har de flere gange været sammen i Australien både i privat og officiel sammenhæng, og hver gang har parret udstrålet, at de ikke bare elsker hinanden men også Australien og deres australske fans. 
 
 

Jul i Australien

I år nyder Mary og Frederik med deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent julen i Australien. De skal selvfølgelig være sammen med Marys australske familie fra Tasmanien. 
 
 

Gode minder

I Australien glæder alle sig til at få dansk royalt besøg, og man mindes blandt andet den seneste officielle visit fra kronprinsparret, der i 2013 var i Sydney og dér markerede 40 året for Jørn Utzons fantastiske Operahus.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden