22. okt. 2015
Af af Marianne Singer

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary til glamourøs kjolefest

Det bliver en stor aften for fire designtalenter, når kronprinsesse Mary afslører, hvem der vinder DANSK Design Talent - Magasin Prisen i år.

Det kommer til at vrimle med glamourøse kendte kvinder i flotte festkjoler og velklædte mænd, når DANSK Design Talent – Magasin Prisen torsdag aften finder sted for tredje gang.

Blandt de mange VIP-gæster på Statens Museum for Kunst i København er også kronprinsesse Mary, som for anden gang støtter op om det prestigefyldte arrangement.

Kronprinsesse Mary er med til at hædre fire designtalenter, som hver især konkurrerer om en præmie på 500.000 kroner og muligheden for at holde et modeshow under Københavns modeuge til januar.

Kronprinsesse Mary afslører vinderen

Der venter alle gæsterne en spændende aften, hvor de først nyder en udsøgt middag og lytter til velspillet musik fra kunstnere, som bærer talenternes design.

Undervejs præsenterer de fire talenter også hver en minikollektion, som helt sikkert vil blive fulgt nøje af de mange fremmødte.

Sidst på aftenen kommer det store øjeblik, hvor kronprinsesse Mary afslører og lykønsker dette års vinder af konkurrencen.

De udvalgte designtalenter, der konkurrerer om dette års pris er:

Maikel Tawadros, Nicholas Nybro, Tatiana Andersen Camre og Tonsure.

Se gæsternes mange fantastiske rober fra tidligere år i galleriet øverst.

Læs mere om: