26. jun. 2016
Af Stine Schou

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary - tre looks med samme hat

Se, hvordan kronprinsesse Mary styler sin stråhat med den store silkeblomst ved 3 forskellige lejligheder.

Kronprinsesse Mary var for nylig til hestevæddeløb på Royal Ascot-banen. Her vakte hun opmærksomhed med en elegant hat med en stor silkerose, men det er ikke første gang, Mary har vist den flotte hovedbeklædning frem.

Første gang var til brylluppet mellem fyrst Albert og Charlene Wittstock i Monaco, hvor Mary og Frederik var med til den kirkelige vielse i slotsgården på Palais du Prince. Her havde Mary valgt en turkisblå silkekjole med bindeeffekt i taljen fra Prada, og på fødderne bar hun et par høje beigefarvede nubuckstiletter med en smal guldkant, der matchede hatten.

Anden gang hun anvendte den, var til prinsesse Estelles dåb i 2012 i Stockholm. Her stod Mary fadder til kronprinsesse VIctoria og prins Daniels førstefødte, og den danske kronprinsesse havde valgt et helt lyst look til den kirkelige ceremoni. Nudefarvede lakstiletter og en Chanel-taske med flettet rem i beige passede perfekt til den hvide kjol med guldtråde og den hvide kraveløse jakke med trekvartærmer.

Engelske medier vilde med Marys look på Royal Ascot

Senest bar hun så sin fine stråhat ved Royal Ascot-hestevæddeløbet i midten af juni, hvor hun sammen med kronprins Frederik nød en dag med blandt andre dronning Elisabeth, prins philip, hertuginde Catherine og prins William.

De engelske medier som fx Hello! faldt nærmest i svime over Marys stil og skrev, at hun var indbegrebet af chik. Hun så også skøn ud i en Marc Jacobs-silkekjole i brændt orange og clutch, der mathede hatten, og på fødderne bar hun et par sølvfarvede stiletter med en smal ankelrem.

Læs mere om: