Mandag, 14. december 2015 — af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys fem flotteste gallakjoler i 2015

I robe efter robe har kronprinsessen over et smukt år vist alle og enhver, at hun mestrer at vælge den rigtige kjole til enhver festlig lejlighed.
Kronprinsesse Mary har over et helt år tiltrukket sig opmærksomhed til både hverdag og ved festlige lejligheder. Kronprinsessen har i høj grad ramt plet med sine rober til et par af årets store, royale begivenheder i ind- og udland.

Smuk sommerprinsesse

På en solstrålende sommerdag i juni i Sveriges hovedstad Stockholm var kronprinsesse Mary således lige ved at stjæle opmærksomheden fra brudeparret, prinsesse Sofia og prins Carl Philip, da hun gjorde sig fornemt bemærket i lavendelblå gallakjole ved ankomsten til Slottskyrkan.

Flot indledning på året

Men allerede ved nytårskuren i januar for diplomatiet gjorde kronprinsessen en god figur med mørk robe, og i marts var Mary i udsøgt, lyst snit fra en af sine favoritdesignere, da hun deltog i gallamiddag på Christiansborg Slot i anledning af det hollandske kongepar Willem-Alexander og Maximas statsbesøg.

Mary ung i gammelrosa

I forbindelse med dronning Margrethe 75-års fødselsdag viste kronprinsesse Mary, at gammelrosa er en farve, der får hende til at se ung og yndig ud. I det hele taget var denne fødselsdags-gallataffelrobe bare et af mange kongelige, kjolemæssige højdepunkter i løbet af 2015.

Se alle de flotteste, festligste og mest rørende øjeblikke i BILLED-BLADETs Året i kongehuset 2015

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden