SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys vidunderlige øreringe

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Med fantastiske øreringe sørger kronprinsesse Mary for at se skøn ud, når hun er på officielle opgaver og til store gallabegivenheder i ind- og udland. Her kan du se en række af kronprinsessens fine øresmykker.

Fredag, 16. november 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary elsker øreringe, og hun vælger ofte at bruge dansk design - også når det gælder smykker. Kronprinsessen har dog også øje for noget af det mest udsøgte fra den internationale scene.

For Mary er størrelsen på smykkerne bestemt ikke afgørende for, om hun benytter designet eller ej. Kronprinsessen bærer både små og fine øreringe samt store og på alle måder mere markante øresmykker.

Da kronprinsesse Mary sammen med kronprins Frederik for nylig var spydspidser på det danske erhvervsfremstød til Italien, bar hun til Grand Dinner-gallaen på Cavlaieri Waldorf Astoria Hotel for eksempel meget store og flotte øreringe fra en indisk designer.

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Herunder kan du se en lang række fornemme oversize-øreringe båret af kronprinsesse Mary og andre kendte.

GALLERI: Kendte og kongelige med oversize øreringe (Foto: ALLER MEDIA)

Kronprinsesse Marys skarpe stil i Italien

Du kan i øvrigt i denne uges udgave af BILLED-BLADET glæde dig til at studere kronprinsessens skarpe tøj- og smykkestil under det danske erhvervsfremstød i Italien, hvor Mary sammen med kronprins Frederik havde tre spændende og meget romantiske dage.

Kronprinsparret sluttede besøget af med at besøge Pave Frans i Vatikanet.