18. maj. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Se billederne: Kronprinsfamilien ankommer til grev Henriks konfirmation

Foto: Jesper Sunesen
Grev Henrik er omgivet af familien, når han torsdag konfirmeres fra Den Danske Kirke i Paris.

Dronning Margrethe har desværre ikke mulighed for at være med, når grev Henrik den 18. maj konfirmeres fra Den Danske Kirke i Paris, men selv om han må undvære sin farmor, der i februar gennemgik en omfattende rygoperation, er dagens hovedperson alligevel omgivet af masser af familie.

Grev Henrik har siden 2019 boet i den franske hovedstad med sine forældre, prins Joachim og prinsesse Marie, samt sin lillesøster, komtesse Athena.

De er naturligvis med til at fejre dagens helt store kongelige hovedperson, ligesom grev Henriks to storebrødre, grev Nikolai og grev Felix, naturligvis også er rejst til Paris for at være sammen med deres lillebror, som de har et ganske tæt forhold til, selv om de bor i hver sit land.

Grev Henriks farbror, kronprins Frederik, og hans familie er også med i Paris for at fejre ham på konfirmationsdagen. Kronprinsesse Mary er én af grev Henriks fem faddere.

Derudover deltager også grev Henriks onkel, kronprins Frederik i konfirmationen sammen med kronprinsesse Mary og deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Se billederne af den kongelige families ankomst til grev Henriks konfirmation i galleriet herover.

Læs mere om: