30. nov. 2015
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Kronprinsparrets børn boltrer sig i sneen

Frederik og Mary drager hvert år på ski med Christian, Isabella, Vincent og Josephine. Og børnene elsker at boltre sig i det hvide element.
Gennem en årrække har kronprinsparret nydt skiferierne til Verbier i de schweiziske Alper - også i år, hvor de i februar tilbragte en uge i vinterparadiset. Her har de både kunnet suse ned ad de sorte pister i flere tusinde meters højde, og så har de også haft mulighed for at hygge med børnene på den lokale skiskole.

Sjov skiskole

På skiskolen har Mary og Frederik stået på ski og kørt bobslæde til den store guldmedalje med prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent. SE BILLEDERNE: Prinsesse Isabella og prins Christian i Grønland

Bor med venner

I Verbier har kronprinsparret haft selskab af mange af deres allernærmeste venner. Både de kongelige og deres venner har boet i chalet’er forskellige steder i Alpe-byen. Nogle gange har Mary og Frederik med børnene dog også delt chalet med for eksempel familien Heering anført af Peter og Caroline.

Børnene stjæler billedet

De senere år har de kongelige skientusiaster og bobslædefans stillet op til en helt særlig fotosession i Verbier, hvor BILLED-BLADETs fotografer og det internationale pressekorps har været til stede for at hilse på familien og lave fine billeder. Som regel er børnene løbet med opmærksomheden ved de særlige seancer i sneen. I år var det især prinsesse Isabella og prinsesse Josephine, der havde det rigtig sjovt på bobslæden. VIDEO: Kronprinsparret og børnene i sneen

Læs mere om: