SE BILLEDERNE: Marys 17 smukke, blå gallakjoler

GALLERI: 17 FLOTTE BILLEDER: Marys smukke, blå gallakjoler (Foto: ALLER MEDIA)

Kronprinsesse Mary er stor fan af gallakjoler i flotte, blå nuancer. Vi har samlet et galleri med hendes mange smukke kjoler.

Tirsdag, 6. juni 2017 - af Marie Krakau

Kronprinsesse Mary har i løbet af årene båret gallakjoler i alskens farver lige fra lyserød til sort, men en af de farver, der ofte går igen i hendes gallakjole-garderobe, er blå. Midnatsblå, sart lyseblå og turkis er bare et udpluk af de blå nuancer, hendes smukke gallakjoler igennem tiden har haft. 

Kronprinsessen er ikke bleg for at genbruge sine smukke gallakjoler. Vi så hende bl.a. i en flot, blank blågrøn kjole i 2006 til kong Carl Gustavs 60-års fødselsdag. Sammen kjole genbrugte hun ved sin svigermor, dronning Margrethes 70-års fødselsdag fire år senere i 2010. 

SE OGSÅ: 25 FLOTTE BILLEDER: Kronprinsesse Mary i lyserødt

17 billeder af smukke gallakjoler

Den årlige nytårskur er en af de begivenheder, hvor Mary er særlig stor tilhænger af blå gallakjoler. Hele seks gange har kronprinsessen haft en smuk, blå kjole på ved den tilbagevendende begivenhed. 

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Vi har samlet 17 billeder af Marys smukke, blå gallakjoler der tit er kombineret med et smukt tilbehør f.eks. en pels, en lille selskabstaske, et diadem eller en kappe. 

Du kan se galleriet øverst i denne artikel.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Prinsesse Benedikte
Kronprinsesse Mary