24. mar. 2016
Af Ken Richter

SE BILLEDERNE: Prins Henrik og Lukas Graham blev legekammerater

For knapt to år siden fik Lukas Graham en kongelig fan i lille prins Henrik. De to mødte hinanden på Tønder Festival. Se de dejlige billeder her.

De mødte hinanden for føste gang på scenen ved Tønder Festival i 2014, og straks var de bedste legekammerater. Lukas Graham serverede en rød pølse med brød og ketchup for den lille prins, som lige havde siddet sammen med sin mor og lyttet til den populære sangers musik.

Prins Henrik red på Lukas Grahams skuldre

Bagefter bar Lukas lille prins Henrik på sine skuldre, og de to gik backstage, hvor de morede sig kongeligt med at spille bordfodbold.

VIDEO: Prins Henrik spændt på første skoledag

- De er i den grad blevet pot og pande, beskrev prins Joachim dengang mødet mellem hans musikglade søn og Lukas Graham.

Lukas Graham storhitter i USA og resten af verden

Lige siden har der været fart på for Lukas Graham, som er blevet det helt store hit ude i verden med sangen "7 years". Den er netop rykket op fra femte til tredjepladsen på den amerikanske singlehitliste Billboard - The Hot 100.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Lukas Graham og hans band er kun overgået af Rihanna med "Work", mens Justin Bieber ligger på andenpladsen med "Love Yourself". De samme topplaceringer kan Lukas Graham også glæde sig over i England, Irland og Australien. Hjemme i Danmark er lille prins Henrik sikkert stadigvæk en af de trofaste fans.

Læs mere om: