23. jul. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Prins Vincent charmerer alle i Gråsten

Prins Vincent og kronprinsesse Mary.
Prins Vincent og kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I løbet af sommeren har prins Vincent gjort et fint indtryk på de lokale i Gråsten, hvor kronprinsfamilien har nydt flere dejlige dage. I det hele taget er Vincent på sin egen stille måde en rigtig royal charmetrold.

Da der for nylig var stor sommerbegivenhed på Gråsten Slot, var mange lokale mødt op for at hilse på kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt parrets fire børn, Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

Her tog kronprinsfamilien imod ringriderforeningens store rytteroptog foran Gråsten Slot i Sønderjylland.

Prins Vincent var glad og smilende, men holdt sig en smule i baggrunden i forhold til sine ældre søskende. På sin helt egen afdæmpede måde tiltrak Vincent sig dog masser af opmærksomhed.

Vincent var populær

Mange blandt de flere hundrede tilskuere ved slottet talte om, hvor køn en dreng prins Vincent er, og der var ingen tvivl om, at Gråsten-borgerne fandt den lille fyr meget charmerende.

Her kan du nyde en serie af fine billeder af kronprinsparrets dejlige dreng - og hans søskende - fra tidligere sommerfotograferinger på Gråsten Slot.

GALLERI: Sommersjov på Gråsten slot

Fantastisk Gråsten-reportage

I denne uges BILLED-BLADET, nr. 29, får du den flotteste Gråsten-reportage med nye og skønne billeder af den kongelige familie.

I samme blad er der også en reportage fra Öland i Sverige, hvor kronprinsesse Victoria blev fejret i anledning af sin fødselsdag. Den kæmpe sommerudgave af BILLED-BLADET byder desuden på flere gode interview, vores særlige sommerquiz samt Danmarks bedste TV-Blad.

Læs mere om: