8. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Så meget er prinsesse Isabella vokset

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/prinsesseisabella_nuogtidligere.jpg
Foto: Allover Press
Prinsesse Isabella har haft en skøn sommerferie, og hun er nu klar til at tage hul på et nyt skoleår som elev i 5. klasse. Isabella er i det hele taget blevet en stor pige.

Kronprinsparrets ældste datter prinsesse Isabella, 11, har gennemgået en fin udvikling over de senere år. Hun er i dag en stor og selvstændig pige med et næsten teenageagtigt udtryk.

Ganske snart er der skolestart, og Isabella skal i 5. klasse på Tranegårdskolen. Det bliver en spændende udfordring for prinsessen, der i de helt tidlige år var kendt som en rigtig dansepige. Hun elskede at danse og gik også til undervisning nær Amalienborg.

Prinsesse Isabella har mange interesser

I dag er prinsesse Isabella mere stille og rolig og danser måske nok stadig. Det er dog ikke så meget, når hun er i fotografernes søgelys.

Til gengæld har prinsesse Josephine, syv år, overtaget den rolle som kronprinsfamiliens mest danseglade medlem. Prinsesse Isabella koncentrerer sig mere om sin interesse for heste og ridning.

Hun er også glad for at være sammen med sine mange veninder fra skolen. Dem tilbringer Isabella meget tid med. Også når der ringes ud efter sidste time på Tranegårdskolen.

https://imgix.billedbladet.dk/20180715_hjp5624-1.jpg
Foto: Hanne Juul
https://imgix.billedbladet.dk/3.03559042.jpg
Foto: Allover Press

Se 14 kærlige glimt fra kronprinsfamiliens sommerfotografering på Gråsten slot herunder:

GALLERI: Kærlige øjeblikke på Gråsten 2018

Læs mere om: