Torsdag, 5. november 2015 — af af Ulrik Ulriksen i Sydafrika

SE BILLEDET: Kronprins Frederik stillede op til selfie

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik stiller op til selfie.
Foto: Lars H. Laursen
På vej ud fra den dansk-sydafrikanske chokoladefabrik CocoaFair i Cape Towns Woodstock-kvarter blev Frederik stoppet af fire unge, sydafrikanske kvinder, der bad om at få lavet et foto sammen med ham. Senere inviterede kvinderne Danmarks kronprins på en kop kaffe.

Kronprins Frederik var noget overrasket, da han efter et besøg i den dansk-sydafrikanske chokoladefabrik CocoaFair i Cape Town pludselig stod ansigt til ansigt med fire unge kvinder, som pænt spurgte, om han ville være med på en selfie.

OK med selfie

– Ok, lad os gøre det, sagde kronprinsen venligt og poserede sammen med Brittany, Evelyn, Kim og Lydia. Efter den korte fotosession var kronprinsens nye fans fra Sydafrika helt oppe at flyve.

Se billedet længere nede.

Han er sød

– Vi hørte, at den danske kronprins var på besøg her i Sydafrika og tilmed lige i nærheden, og så tænkte vi, at vi ville se ham og spørge om et billede med ham. Han er meget sød, og vi håber, at han kommer over i Espresso Lounge, hvor vi arbejder for at få en kop kaffe, sagde Brittany, der ligesom sine tre veninder var på job i kaffebaren rundt om hjørnet.

Varm kaffe på kanden

De unge kvinder kendte ikke særlig meget til Danmarks kronprins, før de stødte ind i ham og fik lavet billedet, men det var tydeligt, at de alle fire var Frederik-fans efter mødet med ham. Naturligvis lykkedes det med stor charme at få lokket kronprinsen og et par andre fra den danske delegation over i Espresso Lounge, hvor der var varm kaffe på kanden. 

Kronprins Frederik selfie
Kronprins Frederik stillede glad op til en selfie i Cape Town.
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden