30. nov. 2017
Af Henrik Salling

SE BILLEDET: Kronprinsesse Mary mødte tennis-dronningen og hendes forlovede

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20171130_hjp1796.jpg
Foto: Hanne Juul
Den gode sag og kærligheden var nøgleordene, da kronprinsesse Mary mødte den nyforlovede tennisdronning Caroline Wozniacki og hendes forlovede David Lee.

Glæden var stor. Og det samme var smilet, da kronprinsesse Mary og tennisstjernen Caroline Wozniacki endnu engang fik lejlighed til at hilse på hinanden. Det foregik i Kjøbenhavns Boldklubs tennishal på Frederiksberg.

Med i tennishallen var også Caroline Wozniackis forlovede, David Lee, og glæden hos Mary blev ikke mindre, da hun blev præsenteret for Carolines kommende mand.

Baggrunden for trioens møde var Børnehjælpsdagen, som for tredje år i træk arrangerer et tennis-event, hvor anbragte børn får mulighed for at slå nogle bolde med Caroline, som velvilligt stiller op.

Slog bolde med kommende svoger

Caroline Wozniackis kommende mand er 206 centimeter høj og er normalt at finde på en basketball-banen. Tennisketcheren er dog ikke helt fremmed for ham og i løbet af dagen fik han også lejlighed til at slå bolde med sin kommende svoger, Carolines bror, Patrik Wozniacki, som også var til stede i hallen.

- Børnene får en meget stor oplevelse med i bagagen. Det giver selvtillid og præcis denne begivenhed er med til at få nogle børn til at spille tennis. Caroline er jo en verdensstjerne. At får lov til at slå bolde med hende er stort, sagde kronprinsessen.

https://imgix.billedbladet.dk/20171130_hjp1907.jpg
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Læs mere om: