SE BILLEDET: Kronprinsesse Mary overværede hjertescanning af lille Karl Emil

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Da den nyfødte dreng Karl Emil blev hjertescannet på Rigshospitalet, fulgte kronprinsesse Mary med på nærmeste hold.

Hjerteforeningens protektor, kronprinsesse Mary, besøgte Rigshospitalet for at se nærmere på Copenhagen Baby Heart, som er et nyt tilbud om hjertescanning af alle nyfødte børn.

SE DE 25 SJOVE BILLEDER: Kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen sammen på håndboldbanen

Forskningsprojektet indebærer systematisk screening for hjertefejl hos nyfødte, ligesom der indsamles blod fra navlestrengen til en biobank.

Babyens hjerte bankede fint

Kronprinsessen fik mulighed for at overvære en hjertescanning af en tre dage gammel baby ved navn Karl Emil Holler Aagaard. Til stede i lokalet var overlæge Henning Bundgaard, overlæge Kasper Iversen samt overlæge Morten Hedegaard. Sidstnævnte kender kronprinsessen særdeles godt.

(artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary mødte sin fødselslæge

Morten Hedegaard har hjulpet hende i forbindelse med fødslerne af Christian, Isabella, Vincent og Josephine på Rigshospitalet. Det var et behageligt gensyn for både Mary og Morten, der fik sig en god snak under det kongelige besøg på Riget.

Imponeret af Copenhagen Baby Heart-projektet

Kronprinsessen var meget imponeret af det, hun så på Rigshospitalet, og hun var i fint humør, da hun vinkede farvel til lægerne.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Fra Rigshospitalet kørte kronprinsesse Mary til Hotel d'Angleterre, hvor hun var æresgæst ved Hjerteforeningens legatfest. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden