Se billedet: Prins Nikolai et kæmpehit i Asien

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Krestine Havemann

Mon ikke mor, grevinde Alexandra, er super stolt?

Mandag, 22. april 2019 - af Henrik Salling
Mon ikke mange drejer hovedet en ekstra gang, når de får øje på de kæmpe billboards, som i øjeblikket pryder store facader i flere asiatiske storbyer, blandt andre Hongkong og Tokyo?
På billederne ses nemlig den danske prins og model Nikolai i kampagnen for det franske modehus Dior. Prins Nikolai er med sit gode udseende blevet en af Diors faste modeller og bruges i dette års kampagne for modehuset.
 
 

Mor må være stolt

 
Prins Nikolai har efterhånden fået godt fat i karrieren, og nu tager den ham endnu en gang til Asien og til hans mors fødeby Hongkong. For nogle måneder siden gik han modeshow i Tokyo, hvor hans mor, grevinde Alexandra, var med på sidelinjen.
Grevinde Alexandra blev født i Hongkong og voksede op sammen med sin mor og far, Christa og Richard Manley, og sine to søstre, Martina og Nicola. Derfor føler hun en stor tilknytning til byen, hvor hun stadig har familie og venner boende. Hun har sammen med prins Joachim og de to prinser besøgt byen masser af gange og kender de små gader og stræder som sin egen bukselomme. Derfor må hun unægtelig være mere end stolt over, at hendes søn nu kan ses i bybilledet som en af Diors topmodeller.
Grevinde Alexandra har siden Nikolais første modeljob været en god støtte for sønnen, som, indtil studierne starter efter sommerferien, helliger sig modelkarrieren for fuld fart. Intet tyder på, at Nikolai skruer ned for modelaktiviterne, og hos prins Nikolais modelbureau, Sccop Models.
Prins Nikolai på kæmpe billboard i Hongkong Foto: Ritzau Scanpix

Prins Nikolai på kæmpe billboard i Hongkong

 
Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!