13. jul. 2016
Af Marianne Singer

SE DE DEJLIGE BILLEDER: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks aktive ferie

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary nyder at cykle og ride, når de holder sommerferie på Gråsten Slot i Sønderjylland.

Det er ikke kun i hverdagen, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er aktive. Også i deres ferie er der fuldt fart på.

Selvom der uden tvivl er tid til at nyde roen og slappe af under den årlige sommerferie på Gråsten Slot, sørger kronprins Frederik og kronprinsesse Mary for at holde sig i form.

Ligesom under deres tidligere ophold på slottet, bruger de gerne tid på at cykle og ride ture i de smukke sønderjyske omgivelser.

SE VIDEO: Derfor mødes den kongelige familie på Gråsten Slot

Kronprinsparret i det lokale ridecenter

Sammen tager kronprinsparret flere ture over til Gråsten Ridecenter, hvor deres heste er opstaldet, for at ride en tur rundt i Dyrehaven, som er en del af Gråstenskovene tæt på slottet.

På de hyggelige ture ud i naturen, om det er på cykel eller til hest, ses også kronprins Frederik og kronprinsesse Marys søde border collie Ziggy ofte ved familiens side.

Nyder de lange sommeraftener

I begyndelsen af deres Gråsten-ferie udtrykte kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deres begejstring for feriestedet med følgende ord på Facebook:

”Smukke Gråsten. Det er dejligt at være tilbage, og vi nyder de lange sommerdage og lyse aftener.”

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: