Fredag, 1. oktober 2021 — af Marianne Singer

Se de flotte detaljer: Mary smuk i elegant dansk design

Kronprinsesse Mary var gennemført elegant i flot dansk design på førstedagen af sit officielle besøg i Litauen torsdag.

Der var som altid stil over kronprinsesse Mary, da hun torsdag med stor succes gennemførte førstedagens program af sit officielle besøg i Litauens hovedstad, Vilnius.

I dagens festlige anledning var kronprinsessen i flot dansk genbrug iklædt en råhvid Mark Kenly Domino Tan-kjole med et bredt Max Mara-bælte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dertil bar hun tårnhøje stiletter i nude fra favoritmærket Prada.

Se de flotte billeder af kronprinsesse Marys gennemførte look i Litauen i toppen af artiklen

Sirlig broche

Den sirlige broche, som kronprinsessen havde smykket sig med, er specialdesignet af Charlotte Lynggaard og består af håndsatinerede blade i rødguld og med små diamantbesatte blade i hvidguld.

I ørerne glimtede fine smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen, mens hun også havde valgt at bære sit brede guldarmbånd fra Rebekka Notkin, sin unikke ring i 18 karat guld med en Paraiba turmalin og to diamanter fra danske Dulong Fine Jewlry og sit Love Bracelet fra Cartier.

Stor fejring

Kronprinsesse Mary er torsdag og fredag på et to dage langt besøg i den litauiske hovedstad Vilnius for at være med til at fejre, at det i år er 100 år siden, at Danmark og Litauen etablerede diplomatiske forbindelser.

Det er Litauens præsident Gitanas Nausėda, der har inviteret kronprinsessen til at deltage i den officielle markering, og med under besøget er også minister for udviklingssamarbejde og minister for nordisk samarbejde Flemming Møller Mortensen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden