Søndag, 26. december 2021 — af Marianne Singer

Se de mange dejlige billeder: Prinsesse Isabellas festlige år

Prinsesse Isabella, 14, nåede at være med til flere festlige begivenheder i 2021, selvom pandemien selvfølgelig også påvirkede hendes år. BILLED-BLADET har samlet de skønneste billeder af kronprinsparrets ældste datter.

For 14-årige prinsesse Isabella blev 2021 et år med festlige begivenheder, hvor hun nød at være i selskab med sin nærmeste familie. 

På trods af, at coronasmitten også i år påvirkede den kongelige families hverdag på mange måder, var der indimellem perioder, hvor restriktioner var færre og det var muligt at samles og gå ud.

Se de mange dejlige billeder af en sød og smart prinsesse Isabella i 2021 i toppen af artiklen 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ren familiehygge 

For prinsesse Isabella bød året på flere store og festlige begivenheder, som involverede flere af hendes nærmeste familiemedlemmer. 

Det begyndte med storebor, prins Christians konfirmation i maj og et par måneder senere, i september, tog hun løbetøjet på med sine yngre søskende og forældre og løb med ved Royal Run i København. 

Stemningsfulde premierer

Både i oktober og december var prinsessen gæst ved stemningsfulde premierer i Tivoli, blandt andet ved sin farmor, dronning Margrethes store repremiere af "Snedronningen". 

Her fulgtes prinsesse Isabella med kronprinsesse Mary og sine yngre søskende, prins Vincent og prinsesse Josephine på 10 år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden