Lørdag, 2. januar 2021 — af Marianne Singer

Se dejligt nyt portræt af Mary

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary ser utrolig smuk og elegant ud på et nyt portræt, der er blevet offentliggjort i forbindelse med en helt særlig hilsen.

Kronprinsesse Mary sendte kort før jul en helt særlig hilsen ud som protektor for Verdenssundhedsorganisationen World Health Organizations europæiske afdeling.

I den anledning delte WHO også et helt nyt og utrolig flot portræt af kronprinsessen på deres hjemmeside.

Tryk her for at se det nye portræt taget af den danske fotograf Stine Heilmann.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stærk tale

I sin engelske tale kommer kronprinsesse Mary ind på, hvor meget coronakrisen har påvirket os allesammen i 2020 og så takker hun sundhedspersonalet for deres enorme indsats undervejs. 

"Nu hvor 2020 er ved at slutte, ser vi tilbage på et ekstraordinært år, hvor alt for mange har været fyldt med sorg og hjertesorg og vi alle har været nødt til at lave nødvendige ændringer - i vores planer, vores forventninger, vores traditioner og i vores liv. Som protektor for WHO Regional Office for Europe har jeg med respekt iagttaget den sikre professionelle dedikation fra vores frontline sunhedspersonale, hvis personlige indsats for at kunne give pleje har været intet mindre end bemærkelsesværdigt, lyder det blandt andet fra kronprinsessen, der derefter takker sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale for deres store indsats rundt omkring i Europa. 

Håb forude

Derefter siger kronprinsessen i sin tale, at det kun er passende, at 2021 er udnævnt til at være det internationale år for sundhedspersonalet og at der er håb forude med en større viden om virussen og nye vacciner. 

"Jeg ser frem til et nyt år, hvor vi - sammen med de dedikerede medarbejdere i Regional Office - vil fortsætte med at støtte det exceptionelle arbejde, som vores sundhedsperonslae udfører indenfor så mange sundhedsrelaterede områder. Vi gør dettte for at sikre sunhded og velvære for alle. 

Jeg ønsker jer alle en glædelig, sund og rolig feriedage," slutter kronprinsesse Mary.

 

I elegant design

Verdenssundhedsorganisationen WHO er FN's organisation indenfor sundhedsområdet og har over 50 års erfaring med at koordinere den internationale indsats med henblik på at forbedre sundhed og levestandarder.

Ifølge newmyroyals bærer kronprinsesse Mary på det nye billede en fin prikket kjole af Carolina Herrera. 

På håndleddet ses tydeligt hendes fine guldarmbånd, Love Diamond Bracelet, fra Cartier. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden