Se det hele her: Mary, Frederik og børnene havde en kæmpe fest ved Graasten Slot

Se også:

På en smuk sommerdag i Sønderjylland tog kronprinsparret og tre af deres børn imod det store rytteroptog ved Graasten Slot. Du kan se det hele lige her i BILLED-BLADETs "live on tape"-optagelse fra søndagens store royale sommerbegivenhed.

Solen skinnede og alle var glade på en dag, man i fire år har ventet på i den sønderjyske by Gråsten. Endelig var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres børn tilbage på banen til en ægte sommertradition af de allerbedste.

Du kan i "live on tape"-optagelsen til denne artikel se hele den royale sommerbegivenhed fra atsert til slut.

Mary, Frederik og børnene i sommerform

Mary og Frederik og tre af deres børn prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent tog for første gang siden sommeren 2018 imod den lokale ringriderforenings store rytteroptog, der red forbi slottet på vej til ringriderpladsen.

Kronprinsfamilien, der manglede prins Christian på den store dag, var i absolut topform.

Det var alle andre ved slottet bestemt også på den på alle måder perfekte sommerdag i det sønderjyske.

Kronprinsparret og deres børn kom ud ved porten til slotspladsen klokken 12.00 præcis, og inden rytteroptoget ankom fik de kongelige lige tid til at hilse på flere af de lokale blandt tilskuerne.

Blomster og søde hilsner

Dagens store højdepunkt var naturligvis, da rytteroptoget med de flot klædte ryttere på deres fine gangere i alle størrelser kom til slottet med blomster og søde hilsner til kronprinsparret samt Isabella, Josephine og Vincent.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kronprinsesse Mary fik rigtig mange buketter, og hun var vel nærmest blomsterdronning for en dag. Igen og igen måtte dronningen hen til rytterne for at hente buketter.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden