Se før og efter-billederne: Kronprins Frederik har været ved frisøren

Kronprins Frederik. 

Kronprins Frederik. 

Foto: Hanne Juul
En smilende kronprins Frederik viser ny, flot frisure frem på kongehusets sociale medier efter at have være hos sin frisør, der mandag kunne genåbne efter at have været lukket under coronakrisen.

Ligesom mange andre danskere måtte kronprins Frederik undvære sin frisør igennem en længere periode på grund af coronakrisen. 

Men nu er det danske samfund så småt begyndt at åbne op igen, hvilket har betydet, at blandt andet landets frisører mandag kunne byde deres kunder velkommen tilbage i salonen.

Blandt de første kunder

Og med en voksende og efterhånden lettere ustyrlig hårpragt valgte kronprins Frederik som en af de første at få en tid hos sin frisør for at blive klippet, kan man se på kongehusets Facebook- og Instagram-profil.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

"Jeg er nok ikke den eneste, der i dag har været til frisør. ⁣

Heldigvis er det nu igen muligt for frisører og andre mindre virksomheder og butikker at holde åbent ovenpå en lang nedlukning. ⁣

Jeg vil gerne takke alle for at være så omstillingsparate og for at hjælpe med at holde hjulene igang i en periode, der kræver meget af os alle sammen." skriver kronprins Frederik. 

Til opslaget hører to fantastiske billeder, hvor man kan nyde synet af kronprins Frederiks frisure før og efter klipningen. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden