Onsdag, 11. juni 2014 - af Jan Bergman

Se hertuginde Catherine stråle i populært mærke

Med vinden i håret og solen bagende ned fra himlen, strålede hertuginde Catherine i sin hvide kjole fra Jaeger.

Hertuginde Catherine af Cambridge trodsede den stride, britiske vind og troppede op ved National Maritime Museum i Greenwich i London tirsdag. Hun så frisk og sommeragtig ud i en kortærmet, hvid kjole fra Jaeger.

Den evigt elegante hertuginde matchede kjolen med sin afdøde svigermor prinsesse Dianas favorit safir- og diamantøreringe, som Catherine har fået lavet om til dråbeformede øreringe. Hun havde desuden en halskæde med et vedhæng i diamant, der forestillede agern, egeblad og en svamp fra Asprey’s Woodland-kollektion.

Hertuginden, der selv er ivrig sejler, mødte den olympiske guldvinder Sir Ben Ainslie, der åbnede Storbritanniens bud for at vinde det historiske America’s Cup kapsejlads. Det var Catherines første officielle optræden på egen hånd siden hun og prins Williams rundtur til Australien og New Zealand i april.

Endnu en mindeværdig kjole fra Jaeger, som hertuginden bar under sin og Prins Williams rundtur til Asien i 2012 var en livlig, gul kjole der matchede hendes brune hår perfekt. 

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden