Torsdag, 2. april 2020 - af Marianne Singer

Se hvem der sneg sig ind i kronprinsfamiliens søde video

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres børn.
Foto: Kongehuset
Et kært familiemedlem sneg sig ind i den dejlige video-hilsen, som kronprins Frederik og kronprinsesse Mary lavede til danskerne sammen med deres børn.

Det var et tiltrængt lyspunkt i en ellers svær tid, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres fire børn, prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på ni år, sendte en video-hilsen til danskerne i forbindelse med TV2-programmet "Danmark står sammen". 

I videoen, som kongehuset har lagt ud på deres Facebook- og Instagram-profil, ser man de kongelige børn hjemme i haven på Amalienborg, hvor de hygger sig med trampolinspring og boldspil. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Søde Grace

Da mor og far kalder børnene hen for sammen at tale om den anderledes hverdag, de lever i for øjeblikket, og takke alle dem, der gør en indsats for tiden, kan man skimte familiens søde border collie Grace bag dem.

Foto: Kongehuset

Grace er et kært og højt elsket medlem af familien og var også med nede i Schweiz, da kronprinsfamilien opholdt sig i Verbier i forbindelse med de kongelige børns skoleophold i årets første måneder.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Kronprinsfamilien har haft Grace hos sig siden sommeren 2017.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden