Se hvilken kendt dansker, der fik kronprinsesse Mary til at stoppe op

Se også:

Kronprinsesse Mary stoppede op til en kort og intens snak, da hun mødte den danske miljøforkæmper Inger Andersen under sin første kongelige opgave i New York. Se videoen her.

Kort efter ankomst til sit første arrangement i New York fik kronprinsesse Mary sig en god og intens snak med den kendte danske miljøforkæmper Inger Andersen, der er generaldirektør for United Nations Environment Programme UNEP.

Kronprinsesse Mary var kommet for at deltage i arrangementet "Global Plastics Treaty Business Coalition" i Scandinavia House.

Lige efter hilste hun også varmt på Norges klimaminister, Espen Barth Eide, inden hun satte sig ned for at lytte til oplæg om, hvordan erhvervslivet kan arbejde endnu mere effektivt for mindre plastikforurening og mikroplast til lands og til vands.

Se den fine video med kronprinsesse Mary i hjertelig snak med top-klimafolk i New York i toppen af artiklen

Kronprinsparret skal sammen møde Inger Andersen onsdag formiddag for at tale om UNEP’s globale arbejde inden for miljø- og biodiversitetsdagsordenen.

Derudover venter der dem onsdag den store og vigtige lanceringsreception for det danske kandidatur til FN’s sikkerhedsråd i 2025-2026, hvor kronprinsen vil holde en tale. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden