1. feb. 2020
Af Marianne Singer

Se hvilken verdenskendt designer Joachim og Marie festede med

prinsesse marie
Prinsesse Marie.
Foto: Ritzau Scanpix
Prins Joachim og prinsesse Marie storhyggede sig i selskab med den franske stjernedesigner under stor velgørenhedsmiddag i Paris.

Med strålende smil gjorde prins Joachim og prinsesse Marie en fornem entré ved årets store Sidaction Gala Dinner i Paris.

Prins Joachim lyste af stolthed, da han hånd i hånd stillede op med sin skønne og stilfulde hustru på den beige løber i Pavillon Cambon.

Hilste hjerteligt

Med til den store velgørenhedsmiddag var også den franske haute couture designer Jean-Paul Gaultier, 67, der blandt andet blev kendt for at designe de ikoniske kostumer, som sangerinden Madonna bar i 1990'erne.

På billeder fra det ekslusive arrangement kan man se, at prinsesse Marie hilste hjerteligt på designeren.

https://imgix.billedbladet.dk/shutterstock_editorial_10537542fe.jpg
Jean-Paul Gaultier sammen med prinsesse Marie.
Foto: Ritzau Scanpix

Fokus på AIDS-sagen

Sidaction er en stor fransk organisation, der har fokus på kampen mod AIDS og samtidig støtter op om mennesker ramt af sygdommen i Frankrig.

Derfor var det heller ikke helt tilfældigt, at prinseparret netop deltog i aftenens store festmiddag, idet prinsesse Marie i Danmark også er dybt involveret i den vigtige sag, blandt andet som protektor for AIDS-Fondet.

Fortryllende prinsesse Marie

Gallamiddagen i Paris er en populær begivenhed, der er blevet afholdt årligt siden 2003 i tæt samarbejde med Fédération de la Haute Couture et de la Mode i slutningen af den parisiske modeuge.

Formålet er at samle penge ind til relevante formål, sætte fokus på det svære emne og vise modeverdenens vilje til at bekæmpe AIDS.

Prinsesse Marie var denne aften fortryllede i en raffineret aftenkjole af danske Ole Yde.

https://imgix.billedbladet.dk/shutterstock_editorial_10537542atmarie.jpg
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Foto: Ritzau Scanpix

Dagen før velgørenhedsmiddagen havde prinsesse Marie overværet Jean Paul Gaultiers afskedsshow i Paris efter 50 år i modebranchen. Den verdensberømte designer sendte sin sidste kollektion ned ad catwalken, mens 1980’ernes store pop-ikon Boy George spillede og med blandt andre Michael Jacksons datter, Paris, på scenen.

Læs mere om prinsesse Marie og prins Joachims spændende aften i Paris i det nye nummer af BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb05-forsider_0.jpg

Læs mere om: