10. apr. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Se kronprinsesse Marys dejlige forårshilsen

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary har sendt en skøn forårshilsen efter en herlig tur sammen med hunden Grace ved Kastellet i København.

Vejret er på det seneste endelig blevet rigtig fint. Solen har for alvor været fremme, og temperaturerne er behageligere end længe. Det har fået danskerne ud i det fri, også kronprinsesse Mary har i løbet af de seneste dage været ude for at nyde det gode vejr. Mary har blandt andet været en tur ude at spadsere sammen med kronprinsfamiliens skønne hund, Grace. Mary tog i forbindelse med sin forårstur nær Amalienborg et billede, som blev lagt på de sociale medier. Billedet er af hendes og kronprinsens border collie, der ligger i græsset med fine krokusser omkring sig.

Mary luftede Grace

"Foråret er kommet, og Grace nyder solen, den lune luft og de friske blomster," lyder teksten til opslaget på Instagram. Billedet, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise, er taget i parken nær Kastellet, bare fem minutters gang fra Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor Mary og Frederik samt deres fire børn har fast og privat base. Se billedet her:

Ziggy blev fotograferet sidste år

Sidste forår lagde Mary også en forårshilsen på Instagram med et royalt hundebillede. Dengang var det den elskede, gamle familie-border collie, Ziggy, som poserede på en seng af blødt græs og velduftende blomster. "Ziggy nyder foråret," skrev kronprinsessen i billedteksten. Desværre mistede familien kort efter deres elskede Ziggy, som blev 13 år. I løbet af sommeren 2017 blev Grace så en del af kronprinsparrets familie.

Læs mere om: