27. jan. 2018
Af Marianne Singer

Se stilfuld kronprinsesse Mary til prisfest

En helt særlig sang sørgede for at understrege kronprinsesse Marys rolle, da hun ankom til overrækkelsen af årets Women's Board Award på Amager.

Dørene gik op og ind kom en smilende kronprinsesse Mary til de fængende rytmer af den legendariske og stærke sang "Sisters Are Doin' It for Themselves".

Kronprinsesse Mary fik en helt særlig og meget festlig velkomst til prisoverrækkelsen af året Women's Board Award hos organisationen Lederne på Amager.

Kronprinsesse Marys stærke tale

Undervejs holdt kronprinsesse Mary en flot tale om vigtigheden af kvinder i toppen dansk erhversliv og roste årets bestyrelseskvinde Marianne Kirkegaard, der er administrerende direktør for CSM Bakery Solutions i Atlanta, USA.

Den seje, kvindelige direktør, Marianne Kirkegaard, var lige så begejstret for kronprinsesse Mary, der er kendt for sit store engagement for kvinder og pigers rettigheder.

- Jeg synes jo, at hun er en af de bedste rollemodeller, vi har i Danmark, lød det blandt andet fra dagens vinder om kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET.

Kvindelige rollemodeller

Women’s Board Award blev første gang uddelt i Danmark i 2014 og har til formål at skabe større diversitet i toppen af dansk erhvervsliv samt at synliggøre kvindelige rollemodeller, der er bestyrelsesmedlemmer og på vej til næste skridt som bestyrelsesformænd.

Prisen er oprindeligt indstiftet af den norske organisation Styreinformasjon og uddeles også i Norge og Sverige.

Læs mere om: