15. jul. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary og familien tog imod ringrideroptoget i Gråsten

Der var herlig sommerstemning i Gråsten, da kronprinsfamilien tog imod Ringriderforeningens rytteroptog ved slottet i den sønderjyske by. Især prinsesse Josephine og prinsesse Isabella var i topform.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var sammen med deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent i centrum, da en af årets store sommerbegivenheder i Sønderjylland løb af stablen søndag middag.

Kronprinsfamilien tog ved Gråsten Slot imod Ringriderforeningens store rytteroptog. Det blev en fantastisk begivenhed med masser af herlige højdepunkter, og især prinsesse Josephine og prinsesse Isabella virkede begejstrede over mødet med de mange flot pyntede heste og deres ryttere.

Særlig sommerudgave af BILLED-BLADET

Næste uges udgave af BILLED-BLADET byder på meget godt.

Du kan glæde dig til den flotteste Gråsten-reportage med helt nye og herlige billeder af den kongelige familie, og så har vi været i Sverige til en helt særlig royal begivenhed med kronprinsesse Victoria og hendes nære familie i hovedrollerne.

Allerede i det nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden netop nu, kan du i øvrigt få alt om alle de kongelige sommerferietraditioner,

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb28_2.png
Billed-Bladet nr. 28, 2018

Nyd også de dejlige billeder med sommersjov fra Gråsten Slot i det herlige galleri herunder:

GALLERI: Sommersjov på Gråsten slot

Læs mere om: