8. nov. 2016
Af af Marianne

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary spredte kærlighedens budskab

Unge skal lære at forebygge kærestevold var dagens budskab, da kronprinsesse Marys åbnede konferencen "Respekt på skemaet" i Københavns sydvest-kvarter.

Det hippe gade-idrætshus GAME Streetmekka København på Enghavevej var fyldt med spændte lærere fra nær og fjern, da kronprinsesse Mary åbnede konferencen "RESPEKT PÅ SKEMAET".

Dagens oplæg var mange og vigtige og handlede om, at elever i 7. til 10. klasse gennem projektet Kærlig Talt skal lære at håndtere svære følelser, så de bedre kan bevare trygge relationer til hinanden og senere i livet ungå kærestevold.

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary drejede rundt om sig selv 17 gange

Kronprinsesse Mary roste unge parkourfyre

Undervejs nød kronprinsesse Mary en fantastisk forestilling med unge parkour-fyre, der hoppede, løb og svingede sig rundt i de rå lokaler, hvor konferencen fandt sted.

- Det var imponerende! lød det da også straks fra kronprinsesse Mary, da hun efterfølgende gik på talerstolen.

Overværede øvelser

I de to og en halv time, som kronprinsesse Mary var til stede, var der også god tid til at overvære deltagerne afprøve øvelser og metoder fra det spændende projekt.

Kærlig Talt er et interaktivt undervisningsmateriale skabt af Mary Fonden, Center for Familieudvikling og Ole Kirk's Fond.

Læs mere om: