Søndag, 8. oktober 2017 - af af BILLED-BLADET i Japan

SE VIDEO: Mary og Frederik nød en fantastisk forlovelsesdag i Japan

Kronprinsparret havde en forrygende søndag i Tokyo i Japan, hvor de blandt andet deltog i et motionsarrangement og kom helt tæt på de lokale. For kronprinsparret var der også noget helt specielt at fejre.

Kronprinsparret er i Japan, hvor de søndag den 8. oktober fejrede deres 14-års forlovelsesdag. Kronprinsesse Mary fortalte BILLED-BLADETs udsendte, at det var en fornøjelse at være i Tokyo på den særlige dag. De royale profiler deltog som indledning på deres Japan-tur i et kæmpe motionsarrangement i Toyosu Park, hvor de også overværede et kimono-show med et dansk twist. Japanerne flokkedes om de kongelige stjerner, som overalt var utroligt populære.

 

Fokus på kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks kærlighed

Mary og Frederik kom i det hele taget tæt på mange af de børnefamilier, som i den japanske hovedstad deltog i ”Denmark Festival”-arrangementet. Det blev en meget vellykket dag med en række spændende og sjove programpunkter og med fin fokus på både kronprinsparrets kærlighed og på dansk-japansk fællesskab.

Følg med i kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks arbejdsbesøg til Japan her på billedbladet.dk og se flere flotte billeder og læs mere om den royale Japan-tur i BILLED-BLADET på torsdag

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden