24. aug. 2018
Af Marianne Singer

SE VIDEOEN: Det sagde kronprins Frederik om sine børn i flot tale

Til festmiddagen i Nordens Hus i Thórshavn understregede kronprins Frederik, hvor godt tilpas hans børn er på Færøerne.

Stemningen var forrygende under festmiddagen i Nordens Hus i Thorshavn, hvor kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var aftenens æresgæster.

Efter en fin og rørende tale fra lagmand Aksel V. Johannesen gengældte kronprins Frederik de flotte ord med en lige så personlig tale.

Børnene nyder opholdet

Hurtigt kom kronprins Frederik ind på, hvor meget også prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine nyder opholdet på de smukke nordatlantiske øer.

- Sandheden får man også fra børn. Og sandheden har vores børn vist os her i dag ved at vise, hvor nemt de har ved at komme i kontakt med det færøske folk, hvor godt de har det her og slapper af, hvor vi er, lød det blandt andet fra kronprins Frederik, der også takkede varmt for dagens modtagelse.

Tusind tak

- Så igen: Tusind tak til alle færinger for den store imødekommenhed og gæstfrihed, vi har mærket i dag, sagde kronprins Frederik, der fortsatte et par minutter mere, inden han sluttede af med en skål.

Derefter ventede der kronprinsparret og de mange officielle gæster en hyggelig aften med masser af fantastisk færøsk underholdning.

GALLERI: Kongelige i nationaldragter

Læs mere om: