8. okt. 2017
Af af BILLED-BLADET i Japan

Se videoen: Kronprinsparret fik skøn overraskelse ved ankomsten til Japan

Både Japans kronprins Naruhito og kronprinsesse Masako var mødt op for at tage imod Danmarks kronprinspar, der søndag morgen ankom til Tokyo.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik blev modtaget med stil, da de ankom til Japan, hvor de i løbet af de kommende dage har et stramt arbejdsprogram. Japans kronprins Naruhito var mødt op ved kronprinsparrets hotel i Tokyo for at tage varmt imod sine danske, royale venner. Som en behagelig overraskelse for mange var også den japanske kronprinsesse Masako med til at modtage Mary og Frederik.

Mary og Frederik var glade for at se Masako

Kronprinsesse Masako optræder ikke offentligt særlig ofte, så det var en skøn overraskelse for alle, at hun stod parat sammen med sin mand for at sørge for, at Mary og Frederik fik en så fornem og varm modtagelse som overhovedet muligt.

Mary og Frederik er i Japan i anledning af 150-året for etablering af de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Japan. Du kan følge med i kronprinsparrets Japan-tur her på billedbladet.dk, og du kan naturligvis se flotte billeder og læse meget mere om Mary og Frederiks japanske dage i BILLED-BLADET på torsdag.

Læs mere om: