Torsdag, 21. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

SE VIDEOEN: Sød VM-hilsen til Mary og Frederiks børn

Prins Vincent, prins Christian, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella.

Prins Vincent, prins Christian, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella.

Foto: Hanne Juul
Kronprinsparrets fire børn er blevet en sjov del af optakten til dagens VM-fodboldkamp mellem Danmark og Australien. Dansk Boldspil Union og det australske fodboldforbund har lavet helt særlige fodboldtrøjer til Mary og Frederiks herlige juniorhold.

Optakten til eftermiddagens vigtige VM-fodboldkamp mellem Danmark og Australien er i fuld gang. Og mens det danske herrelandshold gør sig klar til kamp, har Dansk Boldspil Union lavet en helt særlig optaktsvideo. 

Videoen er lavet, efter at det australske fodboldforbund har leveret en sød hilsen til danskerne med et billede af fire australske fodboldtrøjer med navnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent på ryggen.

Mary og Frederik klar til VM-kamp

De fire Australien-trøjer kommer med et spørgsmål fra australierne til danskerne. Dagens modstandere vil gerne vide, hvordan de får sendt trøjerne til Amalienborg, så kronprinsparrets børn kan bære dem i forbindelse med dagens landskamp. Det bliver dog nok ikke Australiens helt gule landsholdtrøje, som kronprinsfamilien bærer i dag. Det mener Dansk Boldspil Union i hvert fald, og det understreges elegant og humoristisk i den nye DBU-video.

I den kan man se, at Danmarks røde trøje er blevet kombineret med Australiens gule i en smart tofarvet fodboldtrøje, der symboliserer det gode forhold Danmark og Australien imellem.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dansk-australsk venskab

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er det perfekte eksempel på, at to lande sammen kan skabe noget helt vidunderligt. Mary og Frederik har fået fire skønne børn, og i videoen ser man til slut på Amalienborg Slotsplads fire børn med rød-gule fodboldtrøjer som et smukt symbol på dansk-australsk venskab. Børnene er ikke kronprinsparrets børn, men nogle andre danske børn. På ryggen af trøjerne står navne og numre. Christian med nummer 12, Isabella med nummer 11, Josephine med nummer 7 og Vincent med nummer 7. Der er på alle måder lagt op til en dejlig fodboldeftermiddag.

Se hele videoen her: 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden