Onsdag, 12. august 2020 - af Trine Larsen

Seneste nyt: Sådan går det med prins Joachim

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Lars H. Laursen
Prins Joachim er stadig i langsom bedring efter den blodprop i hjernen, som prinsen blev opereret for natten til 25. juli på universitetshospitalet i Toulouse.

Prins Joachim,51, er langsomt men sikkert ved at komme sig efter den blodprop i hjernen, som ramte prinsen 24.juli mens han holdt sommerferie på Chateau de Cayx i Frankrig sammen med prinsesse Marie og børnene, prins Henrik og prinsesse Athena.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter operation og 10 dage på hospitalet, hvor lægerne spår prinsen gode muligheder for at komme sig helt uden mén er prins Joachim tilbage på familiens vinslot for at rekreere sig og komme til hægterne efter det chok både han og familien fik, da sygdommen pludselig ramte.

Prins Joachim skal ikke alene samle kræfter fysisk ovenpå operationen, men han skal også mentalt bearbejde hændelsen, som han nok er sluppet nådigt fra, men som alligevel giver anledning til bekymring og mange spørgsmål, ikke mindst fordi en blodprop i hjernen er meget alvorlig. Så alvorlig, at kun de færreste slipper uden store konsekvenser.

Derfor behøver prins Joachim også alt den ro og kærlige omsorg, han kan få af prinsesse Marie og børnene, prins Henrik og prinsesse Athena

Det er nemlig afgørende for prinsens fortsatte velbefindende, at han slapper af og kommer til kræfter.

Selvom prins Joachim er i bedring, så har prinsen tydeligvis tabt sig, siden han for snart tre uger siden blev syg. Det ses på det billede, som kongehuset sendte ud i forbindelse med kronprins Frederiks sygebesøg hos prins Joachim, en uges tid efter hans hjemkomst til Cayx, hvor han og familien opholder sig.

At kronprins Frederik fik tid til at besøge sin lillebror, så de kunne hygge sig sammen og tale oplevelsen igennem, har helt sikkert glædet prins Joachim og alle de gode oplevelser og fremskridt er med til at give prinsen den nødvendige indre balance og ro, som er så vital for prinsens helbredelse.

Læs alt om prins Joachims fremskridt efter sygdommen i BILLED-BLADET, som er på gaden 13. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden