Onsdag, 8. september 2021 — af Marianne Singer

Sidste aften i Milano: Mary strålede i 17 år gammel kjole til gallafest

Kronprinsesse Mary til gallafest. 
Kronprinsesse Mary til gallafest.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary så fantastisk ud i en smuk gammelrosa kjole fra Prada, der hører til blandt hendes absolutte favoritter, til stor gallafest i Milano.

Efter to dage med masser af spændende input om danske bæredygtige designprodukter nød kronprinsesse Mary onsdag en sidste aften i det skønne Milano.

Kort efter klokken 20.00 ankom kronprinsesse Mary til en stor gallafest i elegant stil klædt i en gammelrosa, florlet kjole med draperet overdel fra Prada, som hun første gang bar til et arrangementet på Bellevue Teatret tilbage i 2004.

Arkivfoto: Niels S. Andersen

Her 17 år senere kom kjolen atter til sin ret, da kronprinsessen stylede den med en skarp, hvid blazer og markante guldsmykker.

Kronprinsesse Mary ved ankomsten til gallafesten.
Foto: Hanne Juul

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Eventyrligt galleri

Gallafesten blev holdt på Galleria Rossana Orlandi af Orlandi selv, der også viste kronprinsessen rundt i sit eventyrlige galleri inden de gik til bords og kunne nyde en udsøgt menu.

Kronprinsesse Mary under rundvisningen i galleriet.
Foto: Hanne Juul

Spændende dage

Kronprinsesse Mary har de sidste to dage deltaget i Milan Design Week, der er verdens største årlige møbel- og designbegivenhed.

Her er Danmark repræsenteret med en udstilling med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i dansk design og arkitektur.

Kronprinsessen har besøgt den danske udstilling og fået fremvist danske bæredygtighedsprojekter og produkter.

Kronprinsesse Mary bar også den smukke kjole til særforestilling og middag i anledning af Hempels 100-års jubilæum i 2015.

Kronprinsparret til særforestilling og middag i anledning af Hempels 100-års jubilæum i 2015.
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden