1. mar. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Sikke en forrygende finale! Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fik jublen til at stige til jubilæumsfest

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til jubilæumsfest på Hotel Grand Chola i Chennai.
Video: Hanne Juul /Journalist: Ulrik Ulriksen
Kronprinsparret deltog i erhvervsfremstødets afslutningsreception samt en kæmpe jubilæumsmiddag, og Frederik og Mary sørgede for, at deres vigtige arbejdsrejse til Indien fik en flot finale.

Med titlen “Denmark and Tamil Nadu – Partners for Sustainable Growth” sørgede kronprinsparret og den deltagende erhvervsdelegation for at fejre Danmarks lange engagement i den indiske delstat Tamil Nadu.

Kronprinsparret til stor jubilæumsfest

Efter receptionen deltog kronprinsparret i en middag, der markerer Grundfos’ 25-års jubilæum i Indien.

Det var for Mary og Frederik og hele den danske delegation en meget flot og festlig finale på erhvervsfremstødet i Indien, der indledtes i New Delhi og blev rundet af i den sydlige del af landet i Chennai.

Mary i en smuk kjole

Til jubilæumsmiddagen på Hotel Grand Chola var kronprinsesse Mary i en kjole, der var stærkt medvirkende til at gøre festen til en smuk oplevelse.

Kronprins Frederik leverede også varen til festen – især da han gik på scenen og holdt tale for hele 900 mennesker i den store festsal på Hotel Grand Chola i Chennai.

Mary og Frederik fik for alvor jublen til at stige, da de i forbindelse med en traditionel lampetændingsceremoni var på scenen foran det store og entusiastiske publikum, der overvejende var lokale fra Chennai.

Kronprinsparret og den danske delegation flyver fra Indien lidt over midnat og lander i morgen eftermiddag i København.

Læs mere om: