Sjov video: Kronprins Frederik overraskede kinesiske TV-værter

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I forbindelse med sit besøg i Kina har kronprins Frederik medvirket i et TV-indslag, hvor han har taget de kinesiske værter med storm ved at komme susende på sin ladcykel.

Den 49-årige kronprins Frederik er lige nu på officielt besøg i Kina, hvor han sætter Danmark som vidensnation på dagsordenen.

I den forbindelse har han medvirket i et indslag på kinsesisk TV, som har taget de  kinesiske TV-værter med storm. Det timelange program blev optaget forud for Kina-rejsen - og viser de populære TV-stjerner var på en tur rundt i Danmark - herunder også forbi Langelinje i København for at se Den lille Havfrue. Og det var her, den danske kronprins overraskede værterne ved at komme kørende på sin ladcykel.

 

Kronprins Frederik kører på ladcykel

- Cyklen er min egen. Min kone og jeg har fire børn, siger han, da værterne spørger, om cyklen tilhører ham.

De fleste danskere ved da også godt, at kronprinsparret har yndet selv at køre deres børn i institution med hjælp fra denne cykel. Herefter fortsætter kronprins Frederik sin succes ved at åbne en østers for efterfølgende at smage på den.

 

Kinesiske TV-værter ser forbløffede til

Der er ingen fine fornemmelser hos kronprinsen, der blot åbner havgodten med en kniv, som han efterfølgende fører til munden. Reaktionen hos de kinesiske TV-værter er til at tage og føle på, og flere af dem betragter seancen med åben mund.

Østerssmagningen ser ud til at fornøje kronprins Frederik, der efterfølgende takker af og kører bort på sin ladcykel.

 

Du kan se det sjove optrin ved at klikke her.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden