21. sep. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SJOV VIDEO: Kronprinsesse Mary klarede lille uheld med stil og smil

Et lille uheld blev klaret med stil og smil, da kronprinsesse Mary med den 86-årige æresprismodtager Bodil Kjær var på scenen ved Danish Design Award.

Kronprinsessen sørgede for, at der var fuldt fokus på lækkert design, fra det øjeblik hun ankom til prisfesten i Bellevue Teatret nord for København, hvor hun blev modtaget af værterne Helle Blok fra Boligmagasinet og Erik Rimmer fra Bo Bedre.

Kronprinsesse Mary var blandt andet med til at hylde årets designer, Lars Vejen, der er en mester i kunsten at designe alt fra keramik til lamper.

Kronprinsesse Mary på scenen

Vejen var glad for at modtage sin vinderstatuette og for at være i godt selskab med kronprinsessen og aftenens forrygende morsomme og veloplagte vært, Ditte Hansen. Mary stillede op til et billede på scenen sammen med Lars Vejen, der for en sikkerheds skyld sørgede for at holde ekstra godt fast på sin murstensagtige vinderstatuette.

Kronprinsessen hyldede også den 86-årige designlegende og æresprismodtager Bodil Kjær. Det skete i forbindelse med en kort fotosession på scenen, hvor der var visse problemer med at holde styr på den tunge vinderstatuette.

Efter en hyggelig snak med vindere og arrangører ved Danish Design Award-receptionen forlod kronprinsessen i elegant stil den store designfest.

Læs om kronprinsesse Marys spændende dage i Finland

Husk, at du kan se de helt nye billeder og læse alt om kronprinsesse Marys spændende arbejdsdage i Finland i denne uges udgave af BILLED-BLADET, som også har en frisk reportage fra kronprins Frederiks flotte comeback efter pausen på grund af -operationen for diskusprolaps for et par uger siden.

Læs mere om: