Sjov video: Se prins Felix løbe efter studentervognen

Se også:

Da prins Felix havde dimitteret fra Gammel Hellerup Gymnasium for øjnene af sine forældre, prins Joachim, grevinde Alexandra og broderen prins Nikolai, skulle han køre med studentervogn - men fordi prinsen fik 12 i sidste fag måtte han traditionen tro løbe et stykke efter vognen. Se den morsomme tradition i videoen herover.

Prins Felix måtte fredag løbe efter studentervognen, da prinsen og kammeraterne skulle køre fra dimissionen på Gammel Hellerup Gymnasium.

- Det er en tradition, hvis man får 12 i sidste fag, fortalte en glad og stolt prins Joachim om sønnens bedrift, der altså medførte, at prins Felix indtil første stop på ruten, måtte løbe bag studentervognen.

Det skete iøvrigt sammen med 8-10 klassekammerater, mens de resterende studenter oppe på vognen, sprøjtede vand og øl på deres kammerater under stor jubel og højlydte skrig.

Med til at overvære den festlige og højlydte sidste afgang fra gymnasiet var prinsens familie, prins Joachim, grevinde Alexandra og bror, prins Nikolai, der ivrigt fotograferede den nybagte glade student. 

Prins Felix havde i dagens anledning valgt at lade sig kronrage og bedyrede, at det ikke var sket til en studenterfest under indflydelse af alkohol.

- Nej nej, det er fordi jeg skal i militæret. Og det er jo sommer, men efter ferien skal I nok få det at se, smilede den nybagte student om sit manglende hår, som prinsen afslørede, var blevet trimmet i bund, af hans mor, grevinde Alexandra.

- Ja, det var mig, og det er meget kort. Der er faktisk ikke meget hår tilbage, sagde grevinde Alexandra smilende om sønnens manglende hårpragt, inden prinsen løb efter vognen.

Se prinsens afgang fra gymnasiet i videoen øverst i artiklen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden