Skøn overraskelse: Så speciel var prinsesse Maries buket

Prinsesse Marie til åbningen af Copenhagen Cooking.

Prinsesse Marie til åbningen af Copenhagen Cooking.

Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Marie fik overrakt en helt særlig buket, da hun i onsdags ankom til madfestivalen Copenhagen Cooking.

Prinsesse Marie fik overrakt en helt særlig buket, da hun onsdag sent eftermiddag ankom til åbningen af madfestivalen Copenhagen Cooking i Industriens Hus i hjertet af København.

Foto: Lars H. Laursen

Spiselig buket

Den smukke buket, som prinsessen fik overrakt, var nemlig, meget passende til dagens tema, spiselig.

Således indeholdt buketten, der var kreeret af Tina Sandegaard Blomsterkunst, blandt andet morgenfruer, brombær, persille, skærmdild og chilier.

Foto: Lars H. Laursen

Alt kunne spises bortset fra solsikken. 

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Dejlig middag

Efter at have holdt en stærk velkomsttale og lyttet til taler fra repræsentanter fra festivalen blev den kongelige æresgæst budt på en dejlig middag i det store lyse lokale på syvende etage.

Aftenens menu bestod af fire magiske serveringer med de lækreste råvarer, der var kreeret af deltagere i festivalen.

Hylder madscenen

Madfestivalen finder i år sted fra den 20. til den 29. august og hylder hovedstadens madscene og Danmark som madland.

Copenhagen Cooking afvikles af nonprofit-organisationen Food Organisation of Denmark (FOOD), som arbejder for at udvikle Danmark som madland. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden