30. aug. 2020
Af Marianne Singer

Skønne billeder fra Grenaa: Mary i elegant stil fra top til tå

Kronprinsesse Mary havde helt styr på stilen, da hun var i Grenaa på sit første job efter ferien. BILLED-BLADET har fundet de bedste billeder frem fra Marys besøg og kigget nærmere på tøj og smykker.

Kronprinsesse Mary var et dejligt syn, da hun med et stort smil på læben ankom til Kattegatcentret i Grenaa til sin første kongelige opgave efter ferien.

Her deltog hun med stor entusiasme i udsætningen af den truede art sømrokker i sin nye rolle som præsident for WWF Verdensnaturfonden.

Et chikt look

I dagens festlige anledning havde kronprinsesse Mary valgt at iklæde sig et chikt look, der bestod af en midi-lang sort nederdel, en raffineret skjorte med dyreprint og et par nye sommerlige espedrille wedges.

Som flot tilbehør bar hun blandt andet fantastiske guldsmykker, deriblandt et par fantastiske nye øreringe, der ifølge bloggen Styleofmary, er fra Dulong Fine Jewelry.

BILLED-BLADET har samlet en lang række flotte billeder af kronprinsesse Mary fra Grenaa-besøget, der viser alle detaljer i hendes smarte look.

Husk at klikke på firkanten i øverste højre hjørne for at læse alt om tøj og smykker.

Læs mere om: