31. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

SKØNNE BILLEDER: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks dejlige børneflok

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har haft et forrygende 2017 med deres fire børn. Her er et par af højdepunkterne med prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent i aktion sammen med Mary og Frederik.

Der har været fuld knald på 2017 for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt parrets fire børn, der har nydt mange skønne stunder sammen - helt privat og også foran hele Danmark.

I officielle og halvofficielle sammenhænge har Mary og Frederik med prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent gjort en god figur rundt omkring i landet.

Josephine og Isabella hyggede sig på Gråsten Slot

I april var de i Aarhus for at fejre dronning Margrethes fødselsdag, og her tiltrak børnene sig stor opmærksomhed ved Marselisborg Slot. Også i løbet af sommeren var kronprinsparrets børnefirkløver sjove at følge.

På Gråsten Slot fyldte Christian og hans yngre søskende meget på den allerbedste måde. Især i forbindelse med, at det årlige ringrideroptog kom forbi slottet, var de royale børn herlige at se på, og specielt prinsesse Josephine og prinsesse Isabella var på toppen, mens de hyggede med deres forældre og farmor Margrethe.

Mary og Frederik og børnene gik i land

Da Mary og Frederik med deres børnekvartet gik i land nær Amalienborg efter et privat sommertogt med kongeskibet Dannebrog, var det også en fornøjelse at opleve familiesammenholdet oven på nogle dejlige dage med mange oplevelser på både Sjælland, Fyn og i Jylland.

Se her en perlerække af årets skønne billeder med kronprinsparret og deres børn i hopla.

Læs mere om: