Onsdag, 6. oktober 2021 - af Ulrik Ulriksen

Skønne billeder: Sådan imponerede Mary dansk landsholdsstjerne

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Ritzau/Scanpix
Med bolden klinet til fødderne gjorde kronprinsesse Mary en god figur til træning med en af det danske fodboldlandsholds største stjerner.

Kronprinsesse Mary har i dag været på træningsbanen sammen med fodboldlandsholdets supermålmand Kasper Schmeichel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Kasper Schmeichel spillede bold

Mary og Kasper spillede lidt fodbold i en god sags tjeneste, og på billederne, man kan nyde på kongehusets Instagram-profil, kan man se, at der er højt humør under træningen.

Godt royalt spark

Man kan desuden se, at kronprinsesse Mary kan jonglere flot med en fodbold, og hun kan altså også sparke ret godt til læderkuglen.

Kasper Schmeichel var imponeret

Især Marys teknik på banen var noget, der imponerede Kasper Schmeichel, der i hvert fald på et af billederne tydeligt viser, at han er godt tilfreds med Marys evner med bolden på fødderne, og han blev bestemt også imponeret af et par royale jongleringer på låret.

Vigtigt samarbejde mellem Mary Fonden og DBU

Mobning og trivsel er et af Mary Fondens indsatsområder, og i dag mødtes Mary og Schmeichel for at sætte fokus på det gode fællesskab i børnefodbolden.

Mary Fonden har sammen med DBU udviklet projektet Antibulli Fodbold, der har til formål at bekæmpe mobning i danske fodboldklubber gennem konkrete råd og øvelser til træningen af 6-12-årige.

Projektet er en del af Antibulli-konceptet, der har til formål at skabe gode, trygge fællesskaber og bekæmpe mobning i børneidrætten.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden