Skønne nye billeder: Kronprins Frederik susede afsted på de danske landeveje

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik viste fredag, i hvor god form han er, da han sammen med en gruppe skadede veteraner cyklede rundt på de danske landeveje.

Kronprins Frederik har holdt sig i form under coronakrisen.

Det kan man tydeligt se på nye billeder, som kongehuset lørdag middag har delt på deres sociale medier.

Veloplagt kronprins Frederik

Billederne viser en veloplagt kronprins Frederik i tjekket træningstøj, som sammen med skadede veteraner suser afsted på de danske landeveje. 

Foto: DIF og Ride4Rehab

Foto: DIF og Ride4Rehab

Cykelturen var træning til det kommende etapeløb Ride4Rehab, der er en del af DIF Soldaterprojekt og kommer til at gå fra Aalborg til København.

Formålet med løbet er at give en gruppe skadede veteraner en fysisk oplevelse med cykling gennem Danmark.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Der blev trådt i pedalerne

"🚴🏽‍♂️🚴🏼🚴🏻‍♀️⁣

Der blev trådt til i pedalerne, da Hans Kongelige Højhed Kronprinsen i går cyklede med skadede veteraner på landevejene omkring Vordingborg.⁣

Træningen var en del af forberedelserne til sommerens store etapeløb Ride4Rehab. Løbet, der er på ni etaper, er en del af DIF Soldaterprojekt, hvor formålet er at give en gruppe skadede veteraner en fysisk oplevelse med cykling gennem Danmark. Derudover har projektet en målsætning om at forbedre livet for fysisk og psykisk skadede veteraner gennem idræt og fællesskaber.⁣

Cykeltræningen i går var på 55 kilometer og havde start og afslutning på Vordingborg Kaserne. Under turen fik Hans Kongelige Højhed mulighed for at høre flere af de skadede veteraners historier.⁣, skriver kongehuset til opslaget på deres sociale medier.

Foto: DIF og Ride4Rehab

Foto: DIF og Ride4Rehab

Foto: DIF og Ride4Rehab

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden