SKØNT GENSYN: Da Frederik kyssede Mary

Nyd et romantisk gensyn med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i de søde hovedroller under et helt særligt besøg i Tyskland i 2015.

Fredag, 9. august 2019 - af Ulrik Ulriksen

Et kongeligt og kærligt kys, finurligt tegnsprog, mødet med en lille bayersk prinsesse og et flot finale-interview. Sidste dag af kronprinsparrets besøg til Tyskland i maj 2015 siden bød på lidt af hvert.

Højdepunktet var i manges øjne, da kronprins Frederik foran den dansk-tyske erhvervsdelegation, den tyske presse og BILLED-BLADET gav kronprinsesse Mary et kærligt kys. Mary og Frederik gav også interview umiddelbart inden hjemrejsen til Danmark.

Nyd det kærlige kronprinspar i videoen over artiklen!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Solen skinner i BILLED-BLADET

I løbet af sommeren kan du hver dag nyde et dejligt video- tilbageblik på en dejlig begivenhed med de kongelige profiler i hovedrollen. Husk at se med igen i morgen og husk også, at i BILLED-BLADET skinner solen hele sommeren.

Vi vil i hvert fald gøre alt for, at du kan hygge dig hele ferien. Glæd dig til de fantastiske sommerudgaver af Danmarks Royale Ugeblad med masser af gode billeder og historier om kongelige og kendte.

 

Kronprinsesse Mary i Kenya