Smuk prinsesse Marie i genbrug til kongelig galla

Foto: Hanne Juul

Prinsesse Marie var strålende smuk, da hun hånd i hånd med prins Joachim ankom til nytårskur og taffel, og prinsessens fantastiske look var endda genbrug

Fredag, 10. januar 2020 - af Trine Larsen

Dronningen, men også hendes to smukke svigerdøtre, prinsesse Marie og kronprinsesse Mary, går ind for genbrug og bruger deres flotte gallakjoler igen og igen.

Således var prinsesse Marie også i genbrugs-galla, da hun strålende smuk ankom til kur-og taffel på Amalienborg 1. nytårdag.

Prinsesse Marie kom hånd i hånd med sin mand, prins Joachim, der tydeligvis var stolt af sin smukke hustru. Prinsesse Marie strålede i en grad, så der virkelig blev lagt mærke til hende.

Prinsessen havde en 10 år gammel gallakjole, designet af Henrik Hviid, der altså laver kjole-snit og design, der er tidsløst. Prinsessen så intet mindre end fantastisk smuk ud i sin blå silkekjole.

Spar op til 47 % på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47 % på BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Foto: Hanne Juul

Hvornår prinsessen bar denne smukke gallakjole første gang og i hvilken anledning, kan I læse i BILLED-BLADET og her også nyde prinsessens fantastisk nytårslook med afslappet frisure og strålende smykker og diadem.

Alt sammen beskrives i reportagen fra kuren-og gallataffelet i BILLED-BLADET.