Fredag, 10. januar 2020 - af Trine Larsen

Smuk prinsesse Marie i genbrug til kongelig galla

Prinsesse Marie
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Marie var strålende smuk, da hun hånd i hånd med prins Joachim ankom til nytårskur og taffel, og prinsessens fantastiske look var endda genbrug

Dronningen, men også hendes to smukke svigerdøtre, prinsesse Marie og kronprinsesse Mary, går ind for genbrug og bruger deres flotte gallakjoler igen og igen.

Således var prinsesse Marie også i genbrugs-galla, da hun strålende smuk ankom til kur-og taffel på Amalienborg 1. nytårdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Marie kom hånd i hånd med sin mand, prins Joachim, der tydeligvis var stolt af sin smukke hustru. Prinsesse Marie strålede i en grad, så der virkelig blev lagt mærke til hende.

Prinsessen havde en 10 år gammel gallakjole, designet af Henrik Hviid, der altså laver kjole-snit og design, der er tidsløst. Prinsessen så intet mindre end fantastisk smuk ud i sin blå silkekjole.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Prinsesse Marie i galla
Foto: Hanne Juul

Hvornår prinsessen bar denne smukke gallakjole første gang og i hvilken anledning, kan I læse i BILLED-BLADET og her også nyde prinsessens fantastisk nytårslook med afslappet frisure og strålende smykker og diadem.

Alt sammen beskrives i reportagen fra kuren-og gallataffelet i BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden