Fredag, 11. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Smuk royal mindehøjtidelighed i Holmens Kirke

Prins Waldemar
Prins Waldemar
Foto: Birger Storm
I de smukkeste rammer i Holmens Kirke viste familie og venner prins Waldemar, der gik bort i august, den sidste ære.

Holmens Kirke dannede fredag eftermiddag rammen om en smuk mindehøjtidelighed for prins Waldemar, der gik bort den 11. august.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De helt nære deltog i den smukke højtidelighed i kirken midt i København.

Eleonore tog afsked med prins Waldemar

Prinsens datter Eleonore-Christine var blandt deltagerne.

Prins Waldemar af Schaumburg-Lippe blev 79 år, og hans datter Eleonore gav kort efter dødsfaldet udtryk for sin store sorg via de sociale medier.

Verdens bedste far

- Jeg beklager meget med stor sorg at måtte meddele at min far Prins Waldemar er sovet stille ind om morgenen tirsdag den 11. august i USA, lød det fra Eleonore af Schaumburg-Lippe, der understregede, at dødsfaldet ikke er corona-relateret.

Eleonore og Waldemar af Schaumburg-Lippe
Eleonore og Waldemar af Schaumburg-Lippe
Foto: Aller Foto

Eleonore fortalte desuden via de sociale medier, at hun har masser af skønne ord og oplevelser, hun gerne vil fortælle om sin far, som hun kalder verdens bedste far.

Smuk afsked

- Verdens bedste far - jeg savner dig alverdens. Hjertelige kram til dig fra din elskede datter, lød ordene blandt andet fra Eleonore-Christine til den bevægende højtidelighed, der også bød på smukke salmer som "Se, nu stiger solen af havets skød".

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden