Snart starter fejringen af prins Henrik

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prinsgemalen, der bliver 80 år den 11. juni, bliver i aften fejret i DR’s Koncerthus.

Snart ankommer høj som lav til DR’s Koncerthus, der i aften vil danne ramme om en festforestilling i anledning af prins Henriks 80 års fødselsdag.

Selv om prinsgemalen først har fødselsdag den 11. juni, fejres han i aften sammen med kongefamilien, en masse danskere, der har løst billet til Koncerthuset og en række optrædende kunstnere.

Det er blandt andre Medina, der skal optræde for prinsgemalen, og også The William Blakes, Claus Hempler, Andreas Bo og Bent Fabricius-Bjerre.

De skal ifølge en pressemeddelelse fra DR være med til at ”tegne et nuanceret portræt af H.K.H. Prinsgemalen og hans vidtfavnende karakter - lige fra hans kongelige virke til farfarrollen sammen med børnebørnene, hans store interesse for kunst og gastronomi, og ikke mindst hans underfundige humor”.

Nikolaj Koppel, der senest var vært ved Eurovision Song Contest, skal sammen med Cecilie Stenspil være vært for den storslåede aften.

Du kan følge med på DR 1 fra klokken 19, hvor der er ankomster, og klokken 19.30 starter selve festforestillingen, der vises på samme kanal.

DR melder udsolgt af billetter til festforestillingen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden