Søndag, 18. december 2022 - af Marianne Singer

Sød afsløring fra kæresten: Sådan hjælper prins Nikolai mig

Benedikte Thoustrup
Benedikte Thoustrup.
Foto: Hanne Juul
Benedikte Thoustrup fortæller i et stort interview med BILLED-BLADET, at det faktisk var prins Nikolai, der var med til at finde det rigtige navn til hendes firma BénéSoie.

I et interview med BILLED-BLADET fortæller Benedikte Thoustrup, at det hendes kæreste, prins Nikolai, var med til at finde det rigtige navn til hendes firma BénéSoie, der producerer hårklemmer, silke-hårbånd og caps.

- Det var faktisk Nikolai, der kom på den sidste del af virksomhedens navn “Soie”, og min søster hjalp med at designe vores logo, fortæller Benedikte, som får hjælp til lidt af hvert i firmaet af både sin kæreste og lillesøster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hjælper med alt

- Jeg går til dem hver eneste gang, jeg er i tvivl, og deres mening betyder meget for mig. De hjælper mig med alt fra pakning af ordrer, sociale medier, fotooptagelser og valg af farve og design til vores hårklemmer.

Vild med silke

Af andre tanker omkring firmanavnet forklarer Benedikte: – Vores første produkt var vores silke-hårbånd, hvorfor jeg hurtigt tænkte, at mit firmanavn skulle involvere silke. I starten var 85 % af henvendelserne på vores silke-hårbånd fra Frankrig og Italien, hvorfor jeg endte med at bruge det franske ord for silke, soie. Derudover er jeg altid blevet kaldt “Bene” af mine venner, og således endte jeg med at kalde min virksomhed BénéSoie.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden