23. maj. 2019
Af Marianne Singer

SØD BARNDOMSVIDEO: Kronprins Frederik spurter afsted med mor

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik.
Foto: ALLER MEDIA
I forbindelse med den snarlige løbefest, Royal Run, har kongehuset delt en dejlig video på Instagram med klip fra både kronprins Frederiks barndom, ungdom og nutid.

- Mit udgangspunkt har altid været, at jeg har været glad for fysiske udfoldelser og det at dyrke sport, da jeg var en lille dreng. Jeg elskede at hoppe og danse rundt, bare glæden ved at være udenfor og mærke sig selv og bruge sig selv.

Sådan lyder det passioneret fra kronprins Frederik i en sød, lille video på kongehusets officielle Instagram-profil, der er lagt ud i forbindelse med den snarlige løbefest Royal Run.

Videoen, der er lavet i samarbejde med TV 2, er sammensat af fine smalfilm-klip fra kronprins Frederiks barndom, hvor han blandt andet suser afsted med dronning Margrethe og prins Joachim.

Højdepunkterne fra løbeliv

I vidoen ser man også nogle af højdepunkterne fra kronprins Frederiks aktive liv med klip fra blandt andet hans Ironman- og maratonløb og frømandsuddannelsen samt løbeture med den olympiske fakkel, i Grønland og under militærtræningen.

Kronprins Frederik indleder Royal Run på Færøerne den 1. juni og løber med danskerne i Aarhus og København/Frederiksberg den 10. juni.

Se videoen her:

Læs mere om: